HelRC-logo.svg

Jäsenetuja

HelRC:n jäsenyydestä on hyötyä usein eri tavoin.

 

Kilpakuljettajille

Road Racing -kilpaileminen on kerhon ydinajatus. Tämän johdosta kerho pyrkii edistämään jäsentensä kilpailutoimintaa monin tavoin. Alla voimassa olevia etuja kilpakuljettajille (muutokset mahdollisia - niistä tiedotetaan erikseen).

Ilmoittautumismaksut

PÄIVITETTY KAUDELLE 2022 - Kaikki kerhon lisenssillä ajavat kuskit saavat osallistumismaksun puoleen hintaan HelRC:n järjestämään SM-kilpailuun. Lisäksi alle 18-vuotiaita kerhon lisenssillä ajavia kuljettajia kerho tukee vuoden lopussa taloudellisen tilanteen sallimalla summalla.

Ajoleiri

Kerhon ajoleirillä kerhon lisenssikuljettajille on järjestetty harjoituskisa ja jäsenten ja lisenssikuljettajien osallistumismaksu ajoleirille on ollut muita alhaisempi.

Toimitsijoille

Kilpailuja ei saada järjestettyä ilman osaavia toimitsijoita. Toimitsijana olo on myös hyvä tapa päästä seuraamaan kilpatoimintaa aitiopaikalta. 
Toimitsijoille kerho järjestää koulutusta sekä tarjoaa vastuullisia tehtäviä kilpailuissa. Kerhon toimitsijoita on mukana myös muiden kerhojen järjestämissä kilpailuissa.

Kaikille jäsenille

Kerhon lainattavat tavarat 

Kerholla on lainattavissa:
2 kpl telttoja (Jore-tuotteen teltta)
Desibelimittari pyörän ääntenmittausta varten

Alennuksia

DSC07634.JPG

Motoville

Ville Sundbergin pyörittämä Kawasaki huoltopiste Espoon Suomenojalla.
Motoville tekee moottoripyörien huolto- ja korjaustyöt myös muunmerkkisiin ja myy sekä asentaa mm. renkaat, ratavarusteet ja kisaosat. HelRC:n jäsenille varaosat ja tarvikkeet sopuhintaan. Alennus riippuu tuotteesta, mutta pääsääntöisesti luokkaa 15%-20% svh:sta.

Storm Motor

STORM PRO-SHOP TUKEE KILPAURHEILUA HARRASTAVIA MOTORISTEJA

Verkkokaupassa on nyt mahdollista hakeutua moottoripyöräkilpa-ajon vuosilisenssillä Storm Pro-Shop asiakkaaksi. Pro-Shopissa voi ostaa sponsoroidulla hinnalla varaosia, tarvikkeita sekä kilpavarusteita. Alennus Pro-Shop tuotteissa vaihtelee tavallisesti 15-20% välillä.

 

EUROBIKER

Helsinki (Antaksentie 4, Vantaa). Monipuolisesti tarvikkeita, mm. erittäin suosittuja kisanahkapukuja. Eurobiker myöntää alennusta HelRC:n jäsenkorttia esittämällä. Tarkemmat tiedot alennuksesta Eurobikerista tai kerhon hallituksen jäseniltä. 

www.eurobiker.fi

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6