HelRC-logo.svg

Nässi otti jälleen askeleen oikeaan suuntaan.

31.08.2021

Navarrassa ajettiin Espanjan mestaruussarjan kauden viides ratamoottoripyöräilyn osakilpailu. Vuorossa oli jo kauden yhdeksäs ja kymmenes kilpailulähtö, aurinkoisella ja lämpimällä Circuito de Navarran radalla.

Torstain ja perjantain harjoituksissa haettiin kesätauon jälkeen taas ajotuntumaa ja kokeiltiin muutamia uusia asioita pyörässä. Harjoitukset sujuivat suuremmitta murheitta ja lauantain aika-ajoon Nässi lähti ihan hyvillä mielin. Edellisissä kisoissa ajaminen on ollut tahmeaa ja tuloksen tekeminen hankalaa niin lauantaihin ja sunnuntaihin lähdettiin ilman tulostavoitteita.

Aika-ajoissa löytyi parempi vauhti kuin harjoituksissa, mutta puhtaan kierroksen saaminen taas takkusi ja tulokseksi sija 25. Kanssa kilpailijan lähtöruutu rangaistuksen seurauksena lähtöruutu kisaan oli 24. Ensimmäiseen kisaan heikon lähdön takia sijoitus putosi, mutta oman rytmin löydyttyä Nässi kipusi aina lähdön sijalle 21. ja supersport luokan sijalle 14.

Sunnuntaina lähtö oli huomattavasti parempi ja kisavauhti parani sekunnilla lauantain kisasta Nässi onnistuikin usean kierroksen ajan pysymään nopeamman ryhmän open -luokan pyörien mukana, kunnes vanha vaiva palasi oikeaan käteen kilpailun toiselle puoliskolle ja se pudotti kierrosaikoja. Lähdön maaliin sijalla 19. ja oman luokan 13. oli kuitenkin hyvä tulos edellisiin kilpailuviikonloppuihin verrattuna. 

Edistystä tapahtuu ja hyvillä mielin työnteko jatkuu kohti seuraavia kisoja. Viikonloppuna saatiin paljon kierroksia ja Nässin ajaminen kehittyi joka kerta kun radalle lähdettiin. 

 

Seuraavat ESBK-sarjan kilpailut:

23-24.10 Valencia

30-31.10 Jerez

 

www.felixnassi.com

Navarra_Felix_31A8384.jpg

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6