HelRC-logo.svg

Nässi Espanjan ESBK-sarjaan Espanjalaisessa MDR tiimissä

15.02.2020

Ratamoottoripyöräilyn Moto3- ja STK600-luokkien Suomenmestari Felix Nässi on tehnyt sopimuksen Almerialaisen MDR Circuito Costa de Almeria tiimin kanssa.

Sopimukseen kuuluu seitsemän Espanjan mestaruussarjan kilpailua Supersport 600-luokassa ja mahdollisuus ajaa myös muutama kilpailu Suomessa. MDR tiimi on aikaisemmin saavuttanut toisen sijan Espanjan mestaruus sarjassa Diego Perezin kanssa, joten tiimin osaamisesta menestyminen ei ainakaan ole kiinni. Nässille tuttu Yamahan R6 tulee olemaan kilpailukalustona.

-  Ensimmäiset testit Almerian Circuito de Andalucia radalla olivat erittäin positiivinen kokemus. Yhteistyö tiimin kanssa toimi hyvin, vaikka kaikki oli uutta, mekaanikot, uusi Yamaha, Michelin renkaat ja erittäin haastava ja nopea, minulle uusi rata. Tunsin heti alusta asti oloni kotoisaksi Yamahan päällä ja hyviä kierroksia tuli runsaasti parin päivän aikana. Lopuksi kierrosaikakin saatiin jo hyvälle tasolle. Tästä on hyvä jatkaa testejä, jotta ollaan täydessä iskussa Jerezin avauskilpailussa huhtikuun 4. ja 5. tuumaili Nässi testien jälkeen.

-  Me olemme erittäin tyytyväisiä että saimme Felix Nässi  tiimiin kaudeksi 2020. Felixin suorituskyky, kolmen kuukauden ajotauon jälkeen, oli miellyttävä yllätys. Uskomme hänen potentiaaliin menestyä sarjassa vaikka Felixillä on pari uutta rataa opiskeltavana, kertoi MDR tiimin omistaja ja tallipäällikkö Juan Diaz

 

Felix_MDR_Almeria_test_1.JPG

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6