HelRC-logo.svg

Motoparkissa ajettiin Circuit Racingin toinen SM-osakilpailuviikonloppu 17.-18.6.2023

20.06.2023

Tässä ovat HelRC-kuljettajien sijoitukset lauantain ja sunnuntain kisalähdöissä:

Superstock 600:

Rasmus Nurmi jatkoi loistavia otteitaan, sijoittuen kolmanneksi sekä lauantaina että sunnuntaina.

#18 Rasmus Nurmi

Jyri Kuosa ajoi hienosti kuudenneksi molempina päivinä.

#70 Jyri Kuosa

Daniel Nurmi jäi pisteittä lauantaina, mutta oli kahdeksas sunnuntaina.

Open 1000:

Mikko Koirikivi jatkoi hienoja suorituksiaan, sijoittuen lauantaina toiseksi ja sunnuntaina neljänneksi.

#52 Mikko Koirikivi

Jesse Riihonen ajoi tasaisen varmasti ja sijoittui seitsemänneksi molemmissa lähdöissä.

#17 Jesse Riihonen

Aku Korhonen joutui keskeyttämään neljän kierroksen jälkeen lauantaina ja oli kahdestoista sunnuntaina.

#12 Aku Korhonen

Superbike:

Mikko Jeminen oli HelRC:n ainoa kuljettaja luokassa, sijoittuen kolmanneksi lauantaina ja neljänneksi sunnuntaina.

Fin Supersport 300:

Noa Mälkiä edusti HelRC:a luokassa ja suoriutui hienosti, sijoittuen kolmanneksi lauantaina ja neljänneksi sunnuntaina.

Sivuvaunut:

Joni ja Tero Manninen olivat hienosti kolmansia lauantaina, mutta sunnuntaina he eivät enää kartuttaneet pistetiliään. Hyvin alkanut sunnuntain kilpailu päättyi moottoriongelmiin.

Retro Superbike:

Aku Korhonen oli seitsemäs lauantaina ja kuudes sunnuntaina.

Valitettavasti HelRC:llä ei ollut yhtään kuljettajaa MiniGP-, Ohvale-, Moto 5-, Open 600- tai jokamiesluokissa.

Kisaviikonloppuna ajettiin myös kaksi lähtöä Legends-luokan autoilla.

HelRC toivottaa onnea ja menestystä seuran kuljettajille seuraavaan IRRC-sarjan osakilpailuun Imatralla 1.-2.7.2023 sekä kauden seuraavaan SM-osakilpailuun, joka ajetaan Kemoralla 29.-30.7.2023.