HelRC-logo.svg

Korona vaikeuttaa harjoittelua Espanjassa

20.03.2020

Tällä hetkellä tilanne Almeriassa on vähän hankala. Koko maassa on koronan aiheuttama ulkonaliikkumiskielto ainakin seuraavat 15 vrk. Kaikki ravintolat, kahvilat, kaupat (pois lukien ruokakaupat), golfkentät, moottoriradat ja kuntosalit on toistaiseksi suljettu.

Myös tehtaat on suljettu. Poliisi valvoo liikennettä, ruokakaupassa ja apteekissa saa käydä, tarvittaessa pitää näyttää kuitti. Rangaistus luvattomasta liikkumisesta on varoitus tai sakkoa max. 600 euroa.

Nyt kaikki harjoitukset on toistaiseksi tehtävä sisätiloissa tai parvekkeella. Onneksi Felixillä on pyörän sisäharjoitusteline mukana, jolla on mahdollista polkea myös parvekkeella. Tämän lisäksi mukana on hyvät kuntopiirivälineet, joten lihaskestävyysharjoituksia Felix kyllä pystyy jatkamaan.

Toistaiseksi vain yksi ESBK-sarjan kilpailu on peruttu, Jerezin ensimmäinen kisa huhtikuun alussa. Toivottavasti tilanne menee nopeasti ohi ja ainakin osittainen liikkuminen mahdollistuisi ja moottorirata harjoittelua Yamahalla pääsisi jatkamaan.
 

terveisin
Juha ja Felix

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6