HelRC-logo.svg

IRRC Horice

22.08.2019

Moi,
17-18.8 ajettiin Tsekin Horicen katuradalla kilpaa.
Kilpailuviikonloppu on sarjan varmasti vaikein kun treenaamaan ei pääse ja ainoastaan kaksi aika-ajoa on aikaa tutustua rataan ja ajaa lähtöpaikka. Kilpailuun oli ilmoittautunut 15 villinkortin kuskia joista suurin osa paikallisia rataa useampaan otteeseen kiertäneitä kuskeja. Osallistujalistan ollessa täysi ajatus aika-ajojen merkityksestä kasvoi ja huonoon suoritukseen ei ollut varaa...

Aika-ajot menivätkin sitten penkin alle kun muutimme pyörää toiseen aika-ajoon ja pyörä huononi niin aika ei juuri parantunut ja sijoitukseksi jäi 13. lähtöpaikka. Sunnuntaina sitten oli edessä kaksi kilpailua ja mopo laitettiin samaan kuosiin kuin ensimmäisessä aika-ajossa ja ajatus oli, että kyydin tarvitsee parantua. Ensimmäinen kisa olikin huonon startin jälkeen ihan totista kilvanajoa ja kahdeksannelta paikalta lähdin viimeiselle kierrokselle, jolla jouduin taipumaan slovakialaiselle kuskille ja sijoitus maalissa oli yhdeksäs.
Pyörä oli kumminkin kohtuu hyvä ja aika-ajoihin verrattu aika parani reilun kaksi sekuntia. Tästä vauhdin noususta innostuneena lähdin toiseen kisaan nuoruuden innolla ja otin hyvän startin ja ensimmäisessä mutkassa olin sijalla kuusi. Takaa tuli kumminkin vielä innokkaampi ja nuorempi kaveri joka oli ajaa päin ja jouduin väistämään ja jarruttamaan pois ajolinjalta ja siinä rytäkässä meni kahdeksan kaveria ohi.  Tästä innostuneena lähdin poltin punaisena ajamaan kavereita kiinni ja lopputulos oli maalissa kahdeksas. Sijoitukset eivät olleet mitä odotin, mutta IRRC-sarjan vakiokuskeista olin maalissa sijoilla neljä ja viisi, eli pistetili karttui mukavasti ja ennen Saksan viimeistä kilpailuviikonloppua ollaan kokonaispisteissä 4. paikalla kohtuu tukevasti.
Nyt kaluston ja kuskin perusteellinen huoltotauko (viisi viikkoa seuraavaan kisaan).

Anssi

Anssi_Koski.jpg

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6