HelRC-logo.svg

Felix Nässillä parempaa ajoa Kataloniassa

09.08.2021

Ratamoottoripyöräilyn Espanjan mestaruussarjan SSP600-luokan osakilpailussa Nässi pääsi parempaan vauhtiin kuin Aragonissa, vaikka tuloksiin sitä ei saatu.

Aika-ajossa pienet ajovirheet tärkeillä kierroksilla olivat kohtalokkaita ja aika riitti vasta ruutuun 34.

Kilpailussa hyvät nousut riittivät kokonaissijoituksiin 21 ja 25.

Ensimmäinen lähtö keskeytettiin punalipulla kun Nässi oli noussut jo sijalle 22. Uudessa seitsemän kierroksen startissa tämä tuli lähtöruuduksi. Felix pystyi nostamaan tiukassa seitsemän kuljettajan ryhmässä sijoitusta muutaman pykälän, mutta lopussa tallikaveri tuli stoppariohituksella ohi ja sen seurauksena sijoitus putosi. Felix oli maalissa omassa luokassa 12. ja kokonaissija 21.

Sunnuntain kilpailu oli jälleen kovaa vääntöä omassa ryhmässä, jonka kärjessä Felix ylitti maaliviivan, sekunnin sisään maaliin tulivat myös Mayor, Fabbri ja Schultz. Sijoitus oli omassa luokassa 16. ja kokonaiskilpailussa 25.

-  Nyt ajo oli paljon parempaa kuin Aragonissa, rentous ja hauskuus oli taas mukana. Tuloksissa se ei vielä oikein näkynyt mutta nyt harjoitellaan ja pidetään pieni loma Suomessa, kertoi Felix.