HelRC-logo.svg

Felix Nässin kilpailukauden alkaminen Espanjassa on vahvistettu

05.06.2020

Ratamoottoripyöräilyn ESBK-sarjan alkaa kilpailuilla Navarran radalla pohjois-Espanjassa 25 ja 26 heinäkuuta. Seuraavat kilpailut ovat Katoloniassa Barcelonan radalla 1 ja 2 elokuuta.

Koronan johdosta Espanjan mestaruussarjan alku on viivästynyt lähes neljä kuukautta, mutta pääsee vihdoin alkamaan, toki korona voi vieläkin tehdä yllätyksiä. STK600-luokan Suomenmestari Felix Nässi ajaa Yamahalla Almerialaisessa MDR Spain Circuits Group tiimissä Supersport 600-luokassa. Felix on asunut koko alku vuoden Espanjassa ja harjoittelu on ollut välillä hankalaa liikkumisrajoitusten johdosta. Nyt harjoittelu on jo saatu täyteen vauhtiin, kiitos tiimin omistajan Juan Diazin tekemän kovan työn monissa erikoisjärjestelyissä.

 

-        Ensimmäiset testit Almerian Andalucia radalla menivät hyvin ja ennen ensimmäistä kilpailua ehditään testata vielä runsaasti lisää. Ajoharjoittelun alkaminen on tuonut harjoitteluun mukavasti lisää potkua. Vieläkin täällä on rajoituksia ja aivan normaalia ei elämä vielä ole, mutta nyt kun kilpailukauden alku on vahvistettu niin se kohottaa mieliä koko tiimissä kertoi Nässi. 

Felix_Nassi_Almeria_MDR_test.JPG

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6