HelRC-logo.svg

Felix Nässi tiedote

24.12.2020

Jerezin toinen kilpailu oli pettymys odotuksiin nähden. Tuloksena oli kaksi keskeytystä.

Edellisenä viikonloppuna CIV-sarjan kilpailuissa tehtiin suuria muutoksia pyörään ja sunnuntaiksi pyörä saatiin vuoden parhaimpiin säätöihin ja kilpailun toiseksi nopein kierrosaika lupasi hyvää seuraavan viikonlopun Jerezin ESBK kisaan. Odotukset olivat korkealla, olosuhteet kilpailuviikonloppuna olivat kuitenkin vaihtelevat. Lähes jokainen harjoitus ajettiin osittain märällä radalla. 

Lauantain aika-ajon alussa rata oli märkä, mutta kuivui yllättävän nopeasti, tätä ei osattu ennakoida ja kuivan kelin renkaita ei ollut valmiina vaan vanteilla oli vain uudet sadekelin renkaat. Ne eivät kuitenkaan enää toimineet ja tuloksena oli 29. sija.

Ensimmäinen kilpailu sujui pitkään hyvin ja Felix ehti nousta jo sijalle 18. Mutta jo kilpailun alkuvaiheessa kytkin luisti vaikeuttaen ajamista kierros kierrokselta enemmän ja edessä oli keskeytys. Sunnuntain kilpailun Felix ehti ajaa melkein kokonaan ja oli jo sijalla 16, mutta sitten vanha ongelma kädessä pakotti keskeyttämään kun ajaminen kävi liian vaikeaksi. Kierrosajat olivat kuitenkin hyvällä tasolla vaikka ”puhtaita” kierroksia ei kilpailussa tullut vaan kokoajan ajettiin ryhmässä nopeampia Open luokan pyöriä vastaan.

 

  • Kausi oli kokonaisuudessaan aika odotetunlainen, vaikka korona pandemian tuomat haasteet kautta vaikeuttivatkin. Oppia tuli roimasti ja pyörä saatiin hyviin säätöihin loppukaudesta. Viimeinen kilpailuviikonloppu Jerezissä ei ollut kuitenkaan halutunlainen päätös kaudelle kun saatiin vihdoin minulle mieleisiin säätöihin pyörä niin olisi ollut kiva nähdä mihin vauhti todellisuudessa riittää, mutta aika-ajon rengasmoka pilasi jo viikonlopun kisat.
kallistus_edesta.JPG

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6