HelRC-logo.svg

CRSM Alastaro 31.7-1.8. 2021

06.08.2021

Circuit Racingiin SM osakilpailujen kolmas kisaviikonloppu ajettiin Alastaron radalla.

Kisoissa ajettiin samalla Viron sarjaa ja kuskimme saivat siten mitata vauhtinsa virolaisia kilpailioita vastaan.

Ja taas HelRCn kisakuskeilla oli menestystä kilpailuissa.

Luokassa Supersport 300 Rasmus Nurmi jatkaa vakuuttavia otteitaan voittaen lauantaina ja ollen toinen sunnuntaina.
Sivuvaunuluokassa Joni ja Tero Manninen kärsivät lauantaina jarruongelmista ja päätyivät sijalle viisi. Sunnuntaina jarruongelmat jatkuivat, mutta siitä huolimatta sijoitus oli hienosti kolmas.
Superbike luokassa Lasse Kärki jatkaa tasaisen varmoin ottein ollen lauantaina kahdeksas ja sunnuntaina seitsemäs. Mikko Koirikivi oli lauantaina yhdeksäs ja sunnuntaina kahdeksas.
Superstock 600 luokassa Anssi Koskella jäi parannettavaa seuraavalle kisalle. Hän oli lauantaina 10. ja sunnuntaina pieni ulosajo pilasi sijoituksen ollen 17.
Jokamiesluokassa yli 750 cc Jukka Immonen näytti lupaavia otteita ollen lauantaina kolmas ja sunnuntaina neljäs. Aku Korhonen oli lauantaina 13. ja sunnuntaina 15.
Ohvale luokassa Rasmus Junkkarinen ajoi molempina päivinä neljänneksi ja Mini GP luokassa Santtu Soininen oli lauantaina 10. ja sunnuntaina 11.

Teksti: Jan Wahlstedt