HelRC-logo.svg

Alpe Adria Kroatia

10.09.2019

Hei!

Kroatian kilpailuviikonloppu meni hyvällä tekemisellä varsin hyvin läpi, vaikka rata oli minulle taas uusi ja sen tyyppinen millä en vielä paljon ole saanut ajokokemusta. Lauantain kilpailusta jäi 9:s sija käteen, seurauksena yhdestä isommasta virheestä jonka tein. Muussa tapauksessa 6:s sija olisi ollut jo aika varma nakki. 

Sunnuntai meni paremmin, kamppailin kalkkiviivoille saakka sijasta 5., häviten sen vain sadasosilla. Olin tyytyväinen viikonloppuun kokonaisuutena, ja tykkäsin tästäkin radasta paljon!

Valitettavasti loppukaudelle tuli muutamia pikku muuttujia matkaan, vaihdelaatikko- sekä logistiikkaongelmien lisäksi joudun jättäytymään viimeisestä kilpailuviikonlopusta pois sillä migreeniongelma jonka kanssa olen kamppaillut on nyt eskaloitunut niin pahaksi että minun on hoidettava se kuntoon ennen kuin voin jatkaa. Uskon kyllä että tämä asia tulee kuntoon mutta se vaatii nyt oman aikansa sekä muutaman asiantuntijan tapaamisen.

Tällä hetkellä olen Alpe Adria Superstock 600-luokan pistetilaston sijalla 5, siitäkin huolimatta että en ottanut osaa Assenin osakilpailuun. Tämä on tietenkin tosi hyvin, vaikkakin loppupisteet tulevat vielä muuttumaan luonnollisesti kun seuraavasta kisasta jää pisteet saamatta. Mutta tämä antaa kivasti osviittaa siitä mitä ensi kaudella voi olla saavutettavissa! Ensin on saatava vaan nämä terveysasiat kuntoon.

Kirjoittelin kilpailuviikonlopusta sekä näistä muista asioista tarkemmin nettisivujeni blogiin, voit käydä lukemassa lisää tästä.

Kiitos kaikille tukijoille ja minua auttaneille, en voi liikaa hokea sitä kuinka paljon apu merkitsee minulle! 😊

Terkuin

Jasmin

 

Helsinki Racing Club ry
c/o Päivi Miiluniemi
Metsolantie 8 b 22
01450 Vantaa

 

Etusivun otsikkokuvat:
Kuvaaja: Harjukuvat
#88 Joni ja Tero Manninen
#40 Lasse Kärki 
#18 Rasmus Nurmi
---
#27 Jasmin Sarjos,
Kuvaaja: Sami Vieltojärvi
#51, Anssi Koski,
Anssi Koski arkisto

Laskutusosoite:
Helsinki Racing Club ry 
c/o Tili-Tenhovalo Ky
Hommaksenkuja 4 C
02430 MASALA

laskut (ät) helrc.fi

KERHON TILINUMERO 

IBAN: FI64 5721 1520 2356 28 
BIC: OKOYFIHH

Y-tunnus 2856133-6